Hoe kan je zien of iemand nep insta-volgers heeft?

dooradmin social blast

Hoe kan je zien of iemand nep insta-volgers heeft?

Het is bewezen dat de kracht van Instagram-influencer-partnerschappen de verkoop van merken beïnvloedt. Een eenvoudige post met een product en een paar zorgvuldig gekozen woorden en hashtags kan ‘s nachts duizenden verkopen opleveren. Maar het kiezen van je Instagram-influencer-partner is niet zo eenvoudig als alleen maar zien wie de grootste fanbase heeft, want zelfs op dit platform kunnen nep-volgers worden gekocht!  

Het is belangrijk om potentiële influencers in de gaten te houden om ervoor te zorgen dat je influencer echte mensen bereikt en niet alleen spam-bots en nepaccounts. Wat hebben ze aan hun aantal als ze geen goed percentage echte gebruikers bereiken?

Er zijn drie eenvoudige stappen die een merkmanager kan doen.

1. Kijk naar individuele volgers

Dit kan een goede manier zijn om te detecteren of de influencer volgers heeft gekocht. Als nep, zul je merken dat hun volgers zeer minimale activiteit op de pagina hebben (geen foto’s, geen berichten, geen volgers). Of ze zijn in jaren niet bijgewerkt. Deze staan ​​bekend als ‘dead accounts’.

2. Controleer hun betrokkenheid

Kijk hoeveel mensen reageren op de post van de beïnvloeder. Specifiek voor weinig tot geen betrokkenheid. Bekijk de verhouding ‘vind ik leuk’ tot ‘volgt’. Je kunt kijken en zien dat een account een groot aantal volgers heeft, maar een klein aantal likes / reacties. De kans is groot dat ze “dead accounts” volgen.

3. Superspammy-opmerkingen

Bekijk de reacties van de volgers op een bericht. Maken ze absoluut geen enkele betekenis voor enige taal ter wereld? Het is spam.

Bent u zelf geïnteresseerd in het kopen van Instagram volgers? Dan raden wij dit af. Volgens techninja.nl is het veel makkelijker om zelf gratis volgers te bereiken.

Over de auteur

admin social blast administrator