IO games spelen

dooradmin social blast

IO games spelen

2832 / 5000
Vertaalresultaten
Veel gratis te spelen webgebaseerde games zijn geregistreerd op het .io-domein – een extensie die bestaat sinds 1997. Het is recentelijk populair geworden bij start-ups en online entertainment als domein voor gamers, waarschijnlijk omdat het een korte, pakkend, en enkele van de bekendste gratis webgames die er zijn, zijn geregistreerd bij .io. Hier zijn 13 van de beste games die op dit domein zijn geregistreerd.

Zombs.io
Bouw, verdedig en overleef – dat is alles wat je hoeft te onthouden bij het spelen van dit zombiespel. Verzamel middelen en versterk je structuren gedurende de dag, en bescherm je basis (en de voorraad goud die je verbergt) ‘s nachts tegen de hersenloze doden.

Wings.io
Gebruik je muis om met een straaljager door de lucht te vliegen en verzamel verschillende power-ups waarmee je verschillende projectielen kunt gebruiken om op andere spelers te schieten. Verdien punten door de andere vliegtuigen op het scherm te vernietigen, maar let op voor degenen die ook je eigen jet kunnen aanvallen.

Flaap.io
Herinner je je Flappy Bird nog? Dat was een game-app die in mei 2013 werd uitgebracht en die op 10 februari 2014 uit de App Store en Google Play werd verwijderd. Als je van die game hield, zul je dit geweldig vinden — het is in wezen hetzelfde, behalve hier kun je lachen bij anderen omdat ze ook niet erg ver fladderden.

PandaCute is het beste League of Legends-team voor meisjes in Hong Kong

Agar.io
Zelfs als je nog nooit van een andere game op deze lijst hebt gehoord, heb je wel van deze gehoord – degene waarmee het waarschijnlijk allemaal begon. Spelers besturen een cel op een kaart die eruitziet als een petrischaal. Het doel van het spel is simpel: absorbeer zoveel mogelijk andere cellen op de kaart en word de grootste cel die er is.

Mope.io
Beklim de evolutionaire voedselketen in dit leuke spelletje, waarin je speelt als verschillende dieren die worstelen om de grootste, slechtste en engste te zijn. Begin als een kleine muis en zoek naar voedsel om te voorkomen dat je wordt opgegeten. Als je slim genoeg bent, kun je het spel zelfs beëindigen als een draak!

Deepeep.io
Nee, dat is geen typfout, het is echt “deeeep”, met vier e’s. Speel als een klein zeedier dat geleidelijk groter wordt naarmate je meer eet. Hoe groter je wordt, hoe geavanceerder je wordt. Deze game kan gespannen zijn – ik heb persoonlijk een schrijnende 30 minuten besteed aan het ontwijken van een gigantische inktvis.

Slither.io
Stel je het echt oude Nokia-telefoonspel Snake voor – maar dan online, 3D en multiplayer. Speel als een slang en verzamel lichtbollen op het scherm. Hoe meer je verzamelt, hoe meer ervaring je opdoet en hoe groter je wordt. Grijp een boost in ervaring door andere spelers te absorberen – maar pas op, zij zitten ook achter jou aan!

Diep.io
In deze online wereld speel je als een tank en vuur je op andere tanks in een poging ze allemaal te vernietigen. Simpel, maar leuk. Hoe meer tanks je raakt, hoe meer punten je verdient. Gebruik deze punten om een ​​level omhoog te gaan en je tank te upgraden, totdat het het grootste, slechtste gepantserde voertuig in de stad is.

Over de auteur

admin social blast administrator