De onlinewereld van websites en bezoekersregistratiesystemen

dooradmin social blast

De onlinewereld van websites en bezoekersregistratiesystemen

Het afgelopen jaar zijn websites, sociale media en een goedwerkend bezoekersregistratiesysteem onmisbaar geworden voor zowel ondernemers als consumenten. Op het moment dat winkels namelijk hun deuren moesten sluiten als gevolg van de coronamaatregelen, verplaatsten winkels massaal hun collectie van de fysieke boetieks naar hun webshops. Desondanks bleef het mogelijk om een bezoek te brengen aan de tandarts of het verzorgingstehuis, al ging dit niet zonder reservering en/of afspraak. Als bezoeker moest je vanaf dat moment een tijdslot boeken en je gegevens achterlaten om besmettingen te voorkomen en te traceren. Inmiddels is er gelukkig weer meer mogelijk en kunnen we een evenement bijwonen of vlucht boeken, waar opnieuw gewerkt wordt met bezoekersregistratiesystemen. Echter, wat is een bezoekerregistratiesysteem precies en hoe gaat zo’n systeem eigenlijk in zijn werk?

Snel en eenvoudig bezoekers registreren

DigiReceptie is een online portaal, waarmee bezoekers online geregistreerd kunnen worden voor hun afspraak, boeking of vlucht. In andere woorden: met DigiReceptie is het mogelijk om een digitale receptie te realiseren. Wanneer een klant bijvoorbeeld een concertkaartje of vluchtticket heeft gekocht, zal hij of zij direct een mail van DigiReceptie ontvangen met de boekingsbevestiging. Het ticket zal een unieke QR-code bevatten, die vervolgens gebruikt kan worden bij het aanmelden voor de vlucht of het concert. Daarbij komt dat DigiReceptie het mogelijk maakt om de verplichte gezondheidsverklaring af te handelen tijdens dit bezoekersregistratieproces, zodat de klant gelijk voldoet aan de verplichtingen omtrent deze gezondheidsverklaring. Als dat niet als muziek in de oren klinkt?

Voor wie is DigiReceptie geschikt?

Het digitaal registreren van bezoekers draagt in grote mate bij aan de efficiëntie binnen jouw organisatie en geschiedt tegelijkertijd op persoonlijke wijze door een unieke uitnodiging voor en bevestiging van de boeking. Om die reden is DigiReceptie voor uiteenlopende bedrijven geschikt, waaronder verzorgingstehuizen, vliegmaatschappijen en evenementenorganisaties. Meer weten? Neem dan een kijkje op de website van DigiReceptie!

Over de auteur

admin social blast administrator